Hanna Lis nie komentowała doniesień o rozstaniu z mężem. Teraz wydała oświadczenie

Katarzyna Leszczyńska 25.01.2018
Hanna Lis
Fotografia: Instagram/Hanna Lis

Fani wspierają dziennikarkę.

Ostatnio w mediach pojawiła się informacja o tym, że Hanna Lis i Tomasz Lis postanowili się rozstać po 10 latach małżeństwa. W związku z tym na temat pary pojawił się szereg artykułów, w których komentowano zarówno rzekomą wyprowadzkę dziennikarki, jak wszystko co związane z ich małżeństwem. Głos w sprawie zabrała nawet Karolina Korwin-Piotrowska.

Zobacz także: Korwin-Piotrowska skomentowała rozstanie Lisów. Fani krytykują jej wpis: Nie spodziewałam się tego po tobie

Do tej pory żadne z nich nie komentowało kwestii związanych z rozstaniem. W związku z całą sytuacją, media poruszyły również temat córek dziennikarki. Teraz Hanna Lis zdecydowała się wydać bardzo wymowne oświadczenie, w którym skupiła się przede wszystkim na dzieciach. Zaapelowała do dziennikarzy o uszanowanie prywatności jej dzieci, które nie są osobami publicznymi.

Apeluję do dziennikarzy oraz właścicieli kolorowej prasy i plotkarskich portali, proszę: zostawcie dzieci w spokoju. Nie są osobami publicznymi, nie chcą nimi być. Nie jestem, niestety, w stanie ochronić swojego życia prywatnego, ale o ich spokój będę walczyć. Ściskam wszystkich moich Insta-Przyjaciół – napisała Lis na swoim Instagramie.

Jak widać Hanna Lis nadal nie odniosła się wprost do rozstania z mężem. Choć nie potwierdziła informacji podawanych przez media, nie zaprzeczyła również doniesieniom o wyprowadzeniu się z domu.